RENDSZERINTEGRATOR.HU

CÉGÜNKRŐL

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló társaság.

Fő tevékenységünk a tűzvédelmi és gyengeáramú rendszerek teljes körű tervezése, hatósági ügyintézése, kivitelezése, felülvizsgálata és karbantartása.

Saját dolgozókkal és a hazai piacon régóta jelen lévő szakmailag magasan képzett alvállalkozói csapattal dolgozunk együtt.

Üzletpolitikánk szerint fontosnak tartjuk a megrendelő igényeit felmérve, a megfelelő megoldások kiválasztását, beépítését, figyelembe véve az általunk telepített gyengeáramú rendszerek tekintetében a hosszútávú és megbízható üzemeltetési feltételek biztosítását.

Ezt a szakma által elismert minőségű, a hazai piacon már bizonyított rendszerek kiválasztásával és beépítésével érjük el. Ezen üzletpolitikával kívánjuk elérni, hogy az általunk ügyfeleink részére átadott műszaki megoldások problémamentesen szolgálják a mindennapjaikat. Ezeknek a rendszereknek az üzemeltetésében is részt szeretnénk vállalni.

Minőségpolitikánk fontos eleme a vállalkozásunk körébe tartozó területeken a hatályos jogszabályok és szabványok ismerete, és változásainak folyamatos figyelemmel kísérése, az általunk alkalmazott termékek és technológiai megoldások fejlődésének nyomon követése.

Kovács Zoltán

Ügyvezető